Welkom op Bedrijvenpark ESP

Bedrijvenpark Esp is een bijzonder bedrijvenpark. Bij de oprichting in 2002 zijn er afspraken gemaakt tussen de gemeente en de (toekomstige) eigenaren van kavels/panden op Esp.

Bedrijven op Esp zijn namelijk allemaal lid van Ondernemersvereniging Bedrijvenpark Esp (OBE); vanaf het moment dat de koop- of huurovereenkomst getekend wordt. Om die reden zijn de vele gezamenlijke belangen goed te behartigen. Van idee tot het uiteindelijke realiseren.

In het verleden is zo Glasvezel tot stand gekomen met daarbij de veiligheid voor ons park.

Maar ook als u om u heen kijkt de algehele uitstraling van het park door goed parkeer- en groenbeheer. Als lid van OBE ontmoet u collega-ondernemers tijdens bedrijfsbezoeken (Tour de Esp), themabijeenkomsten en vergaderingen.

Samen bereiken we zo veel meer ...

Waarom ESP

  • Het mooiste bedrijvenpark van Eindhoven.
  • Het veiligste bedrijvenpark van Eindhoven volgens onze KVO audit in 2021
  • Dit kunnen we allemaal realiseren omdat alle ondernemers op ons bedrijvenpark lid van Ondernemersvereniging Bedrijvenpark Esp (OBE) zijn. Op deze manier kunnen we samen onze gezamenlijke doelen bewerkstelligen. Deze vorm van “Parkmanagement” wordt nagestreefd door andere terreinen in Nederland.
  • U bent goed bereikbaar.
  • Het bedrijvenpark is opgeruimd en groen.
  • Daarnaast komt u ook in aanmerking voor interessante kortingen.

Toegankelijkheid

Bedrijvenpark Esp is een centraal gelegen terrein in Eindhoven. Doordat het dicht bij de John F. Kennedeylaan ligt, bevindt u zich zo op verschillende uitvalswegen (zoals de A50 en de A2). Ook het centrum van Eindhoven is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Lees hier alles over onze recente projecten

Contactinformatie

De Heer Verenigingsmanagement
Manuela de Heer
Postadres:
Lavendelstraat 22, 5595 ES Leende
Telefoon (06) 135 457 13

Volg ons op de socials

© Dekker IT.