Safetyfreaks wederom genomineerd voor FD Gazellen Awards

Het Financieele Dagblad organiseert voor de twaalfde keer op rij de FD Gazellen Awards. Ondernemingen die de afgelopen drie jaren een omzetgroei van minimaal 20% weten te behalen, komen in aanmerking voor deze awards. Met een groei van 420% in de periode van 2012 tot 2015 heeft Safetyfreaks in 2015 de Zilveren Gazelle gewonnen. Nu, één klein jaar later, zijn we tot onze heugenis nogmaals genomineerd. Dankzij de verhuizing naar de nieuwe locatie in Eindhoven kan deze groei voortgezet worden.


Safetyfreaks houdt groeispurt vast

De meest veelbelovende en snelst groeiende bedrijven van Nederland worden elk jaar genomineerd voor de verschillende FD Gazellen Awards. Safetyfreaks is genomineerd voor de categorie kleine bedrijven in Zuid-Nederland. “Om als jong en innovatief bedrijf opnieuw tot het selecte gezelschap genomineerden te behoren, is een kroon op het harde werk. Bij voorbaat danken wij ons ambitieuze team, trouwe klanten en leveranciers”, stellen compagnons Stephan van Buul en Freek Noordenbos.

safetyfreaks


Safetyfreaks visie
Veiligheid wordt een steeds belangrijker aspect op en boven de werkvloer. Mede door innovaties als verzekeringsadvies op maat en complete gebruiksklare sets aan te bieden worden de Safetyfreaks klanten ontzorgd. “We leveren verbruiks- en gebruiksartikelen van A tot Z voor de industrie. Van aangemeten gehoorbescherming, bedrijfskleding en complete gereedschapssets tot veiligheidsschoenen, werkhandschoenen en zaklampen”. Stephan van Buul staat 100% achter het assortiment. “En mocht de klant onverhoopt een specifiek product buiten ons assortiment wensen, dan voegen we dat gewoon toe aan het assortiment”.


Klaar om de markt te veroveren
Door de verhuizing in mei 2016 jongstleden, is Safetyfreaks de weg ingeslagen naar een verbeterde dienstverlening richting haar klanten. Vanwege de vele a-kwaliteit producten en producten op maat is het belangrijk dat de service op maat ook van a-kwaliteit is. De fysieke showroom van maar liefst 100 m² is naast de webshop een belangrijk visitekaartje voor Safetyfreaks. Daarnaast is het magazijn vertienvoudigd om het uitgebreide assortiment voorradig te hebben. Zo zijn de levertijden verkort en hebben klanten hun materialen sneller.